Connectat

5 gadgeturi ieftine dar foarte utile pentru oamenii care sunt mereu în criză de timp

Fie că ești în căutarea unui cadou pentru cineva drag sau fie ca că îți dorești un dispozitiv care să îți fie și util și să nu îți facă o gaură în buget, ai venit în locul potrivit.

Ți-am pregătit o listă cu cele mai în vogă gadgeturi pentru oamenii moderni, care se află mereu în mișcare.

Vei face cu siguranță o impresie bună indiferent de scopul cu care vei lua cadoul pentru că fiecare piesă își merită banii.

1. Consolă Control Freek de la Inferno

Această este potrivită pentru toată lumea care are un întrerupător Nintendo sau Pro Controller. Este ultima variantă apărută pentru pasionați. Vei dori asemenea piesă în casa ta pentru că în primul rând are un aspect diferit, mult mai practic.

Și în al doilea rând pentru jucătorii mai înflăcărați avem o veste bună: este mult mai rezistrntă decât ce am văzut până acum la orice tip de șoc. Cu ajutprul acestui dispozitiv jocurile vor avea o precizie cu adevărat exactă.

2. Tile Mate

Este cadoul perfect pentru cineva care mereu este în întârziere și nu își găsește sau care își uită lucruri cum ar fi chei sau portofel. Acest dispozitiv trebuie doar atașat la obiectul care diapare cel mai des și vei ști mereu unde se află, fără să mai pierzi timp căutându-l.

Bateria șlui are viața penru un an de zile, dar în momentul în care aceasta nu va mai funcționa nu va mai putea fi folosită.

3. Loop World priză portabilă

Este soluția ideală pentru oamenii care stau mai mult prin mijloacele de transport decât acasă, lângă o priză clasică.

Acest dispozitiv are trei intrări USB ceea ce înseamnă că poți încărca în același timp trei alte dispozitive. Trebuie totuși să te asiguri că dispozitivul tău are o priză disponibilă înainte să pornești la drum.

4. Centrală eletrică Mophie mini

Dacă știi pe cineva dependent de tehnologie și care este mereu în căutare de ceva mai ieșit din comun să știi că acesta este dispozitivul care îl va lăsa mască.

Este vorba despre un acumulator care pe lângă faptul că are un design foarte elegant, acesta îi poate oferi telefonului tău cel puțin două vieți. în cazul în care ai un iPhone vei avea nevoie de un cablu în plus ca să legi acumulatorul de telefon.

5. Căști wireless Skullcandy

Oricine își petrece ore întregi în compania muzicii are nevoie de o pereche de căti ieșite din tipare. Este destul de greu să depășești calitatea lor pentru că oferă un sunet ca în studio. În plus au un design potrivit pentru orice situație.