Connectat

Beneficiile de a purta șosete umede înainte de culcare!

În fiecare zi, noi idei nebunești apare de peste tot, care susțin că merită încercate, că ne vor ajuta să arătăm mai bine, să avem o piele mai strălucitoare, să ne menținem forma, să avem un păr mai sănătos și mai frumos, unghii mai frumoase și multe altele.

Pe cât de monotone pot părea, ele chiar îndeplinesc funcțiile menționate – sau cel puțin mare parte dintre ele – în special dacă este vorba de remedii care te pot ajuta în materie de sănătate și stil de viață.

Astăzi ți-am pregătit un truc ingenios care implică o pereche de șosete umede și ora de dinainte de somn.

Nu, nu abandona lectura dacă ți se pare ciudat, căci rezultatul final sigur îți va fi pe plac! Doar încearcă și vei observa!

Imginează-ți următoarele: ești în acel moment al anului în care vremea este rece, mergi pe drumul spre locul de muncă și deja începi să te simți foarte somnoros.

Câteva ore mai târziu, începi să ai o durere în gât, nasul îți curge, te doare capul și începi să te simți din ce în ce mai distras, experimentând gânduri inutile și neputându-te concentra asupra muncii.

Singurul lucru pe care ți-l dorești este să ajungi acasă și să dormi câteva ore bune.

Atunci când frigul începe să-și facă simțită prezența pentru prima dată, este recomandat să începi un regim de vitamine, în care se includ următoarele:

  • bea multă apă
  • bea supe călduțe
  • înainte de a merge la culcare, poartă șosete umede

Nu fi uimit, te putem asigura că sunt mulți oameni care respectă acest ultim obicei. Chiar acum, s-ar putea să te gândești: șosete umede? Pe o vreme friguroasă?!

Cu siguranță nu sună foarte confortabil! Dar așteaptă, vei vedea că nu este atât de rău precum crezi, ba chiar dimpotrivă, este chiar foarte eficient. Crede-ne!

Singurul lucru de care ai nevoie este o pereche de șosete din bumbac, de lână și apă. Apoi, lasă-ți corpul să-și facă toată magia.

Înainte de toate, permite-ne să-ți explicăm pe scurt de ce șosetele umede sunt foarte benefice.

După ce îți vei pune șosetele, te vei putea culca liniștit și vei adormi garantat.

În timp ce vei visa lucruri dulci, picioarele tale vor rămâne treze, făcând toată treaba.

Vasele de sânge din picioare se vor contracta, iar atunci când se vor răci, vor începe să transmită toate substanțele nutritive bune organelor și țesuturilor tale.

 

Pun pariu că nu te-ai gândit niciodată la asta, nu-i așa?!

 

Aceste substanțe nutritive sunt necesare pentru combaterea majorității infecțiilor și stimularea circulației.

În continuare, picioarele tale vor începe să se încălzească din nou, iar vasele se vor dilata, pentru a elibera toate căldura acumulată.

Acest lucru se întâmplă atunci când toxinele care se acumulează în țesuturi sunt aruncate în sânge, astfel încât corpul tău să le poată elimina.

Alternarea căldurii și a frigului creează un mecanism de pompare care stimulează circulația și activează vasele limfatice.

 

Rezultatele vor fi, prin urmare, un sistem imunitar activ și o scădere considerabilă a congestiei. Dimineața, șosetele vor fi complet uscate.