Connectat

8 frizuri care arată adevăratul caracter al unui bărbat

Frizura este un lucru important legat de aspectul fiecărei persoane, fie că vorbim despre un bărbat sau de o femeie.

O tunsoarea ne poate spune foarte multe despre persoana care a ales să își poarte părul într-un anumit fel.

Deși asta poate părea un test amuzant, trăsăturile descoperite se aplică în viața reala.

 

Probabil că și tu ai observat că fiecare bărbat are o tunsoare diferită, chiar dacă unele trăsături comune se pot identifica la ei.

Poate că ei își aleg tunsoarea în mod subconștient și nu numai pe bază de aspect, acest lucru ajutându-ne să ne dăm seama de anumite aspecte.

 

Dacă te-am făcut curios cu privire la ceea ce ar putea spune o tunsoare despre personalitatea unui bărbat, atunci tot ceea ce trebuie să mai faci este să citești lista de mai jos pentru a afla tot ceea ce ai nevoie. Citește și tu și vezi dacă te regăsești.

 

1. Părul lung

Oh, acești bărbați simpatici și cu părul lung. Ei sunt niște ființe extrem de creative, evocă mai ales gândurile celebrilor vikingi și ale multor altor creaturi fantastice.

Și bineînțeles, nouă ne plac aceste tunsori. Cel mai important lucru este să câștigi lupta pentru șampon.

 

2. Părul scurt la tâmple și mai mare în partea de sus a capului

Această tunsoare reprezintă o alegere foarte macho, dar ea surprinde și atitudinea geloasă a unui bărbat.

Și așa cum jumătate dintre bărbați au această tunsoare, este nevoie să ai o carismă incredibilă pentru a te asigura că tu ești cel care beneficiază de atenție.

 

Această tunsoare este un atribut al oamenilor a căror inteligență pur și simplu sclipește.

Ei de asemenea tind să aibă un simț foarte dezvoltat al umorului.

 

3. Fără păr

Niște bărbați foarte inteligenți și cu previziuni bune despre viitor. În timp ce ei chelesc, au luat deciziile de viață corecte.

Ei acum nu numai că fură inimile femeilor cu zâmbetul lor, ci și cu blândețea caracterului. Aceasta este o tunsoare pe care și-o aleg bărbații cărora nu le pasă de toate trend-urile.

 

4. Cărare pe mijloc

Această tunsoare tinde să fie aleasă de bărbați abili, persistenți și capabili să își urmeze țelurile fără a lăsa nimic să îi oprească; asta se întâmplă mai ales dacă această cărare este în mod natural într-o parte. Ei nu se preocupă foarte mult și lasă lucrurile să vină de la sine.

 

5. Frizura verticală

Această tunsoare este foarte potrivită pentru cei care sunt visători și nostalgici în ceea ce privește vremurile în care astfel de tunsori erau populare.

În mod general, bărbații care adoptă această tunsoare sunt amuzanți și le place să se afle în centrul atenției.

 

6. Păr de lungime medie cu cărare într-o parte

Romantici până în măduva oaselor. Te uiți la părul lor și începi automat să visezi la o cină romantică pe o plajă pustie.

Pentru a obține acest efect în viața reală este nevoie de un timp îndelungat. Acest lucru ne spune că un astfel de bărbat este capabil să își organizeze viața.

 

7. Coc la spate

Acesta trebuie să fie un bărbat foarte încrezător în propriile lui atuuri și care nu se teme de criticile celorlalți.

Este posibil ca el să fie adeptul sau măcar să aibă câteva cunoștințe în ceea ce privește artele marțiale. Un tip de personalitate foarte interesant și intrigant.

 

8. Tunsoarea pierdută în părți

Aceasta este tunsoarea unui bărbat care nu se teme de nimic.

De asemenea, el trebuie să aibă un corp destul de atletic și musculos, alături de o barbă pe măsură. Dacă el nu este așa încă, stai fără grijă, o va face în curând.

El nu se teme să fie în pas cu cele mai noi trend-uri.