Connectat

7 zodii care triumfă la capitolul dragoste în 2018 – îşi găsesc perechea mult aşteptată!

1. Vărsător

Pentru Vărsători, anul 2018 va oferi oportunitatea de a explora și de a experimenta relațiile într-o lumină cu totul nouă. În trecut, v-a interesat doar să învățaţi tot ce trebuie să știți despre partener. Dragostea a rămas o prioritate în mintea ta.

În acest an, totuși, vei adopta o viziune mai sănătoasă a iubirii. O vei recunoaște ca fiind doar unul din multe aspecte ale unei vieți bine echilibrate.

2. Scorpion

În 2018, vei experimenta o relație care îţi arată ceea ce merită cu adevărat. În trecut, partenerii te-au făcut să te simți neapreciat la adevărata valoare și nedorit. Acest lucru se va schimba complet în 2018, când vei întâlni pe cineva care te protejează și te acceptă aşa cum eşti.

3. Capricorn

În 2018, Capricornii vor experimenta bucuria care vine cu capacitatea de a-și scoate la iveală defectele pentru o iubire liberă şi onestă, care nu îi judecă. Aceasta va fi o stradă cu două sensuri. Capricornii vor vedea şi ei defectele partenerilor lor și le vor accepta pe deplin. Ca urmare, se va forma o iubire puternică, îndrăzneață și sinceră.

4. Pești

În ultimii ani, Peştii s-au implicat în relații dependente, care le-au consumat energia și resursele. Acest ghinion va dispărea în 2018, odată cu descoperirea unei iubiri care, în schimb, oferă la fel de mult sau chiar mai mult decât este nevoie.

5. Leu

În 2018, Leii vor descoperi că dragostea cea mai benefică e atunci când renuţi la egoul tău și accepţi că trebuie să devii o persoană mai bună. Acest lucru va duce la o schimbare totală a felului în care vezi dragostea. În loc de a fi consecinţa evidentă a frumuseții sau atractivității tale, aceasta va deveni o experiență pe care o trăieşti la maximum cu partenerul tău.

6. Fecioară

Fecioarele au fost mult timp singure în 2017. Te-ai întrebat când ți se va întoarce norocul, aşa că avem o veste bună pentru tine. Îți place să o iei încet când intri într-o relație, fapt care lasă mulți oameni confuzi.

În acest an vei întâlni o persoană care simte același mod ca și tine. Când vă veţi privi în ochi, vei ști că e persoana ideală pentru tine. Veți avea ocazia să vă cunoașteţi unul pe celălalt  în timpul unor întâlniri de neuitat.

7. Balanţă

Vestea bună este că ţi-a priit să fii singur în 2017. Ai profitat de ocazie ca să te concentrezi asupra tuturor pozitivelor din viață și te-ai implicat cu adevărat la serviciu şi te-ai îngrijit de sănătatea ta. Îţi doreşti doar un anumit tip de persoană așa că poate fi greu să găsești pe cineva cu care vrei să fii cu adevărat. Norocul va fi de partea ta în 2018, iar omul perfect este pe punctul de a intra curând în viaţa ta.

triumfa