Connectat

6 tipuri de barbă și ce spune fiecare dintre ele despre tine

Părul facial și barba sunt considerate un semn al masculinității încă din cele mai vechi timpuri. În prezent, au devenit mai mult o declarație de modă.

Băieți și bărbați de toate vârstele au început să-și lase barba sau mustața să crească, doar pentru a face o declarație de modă.

Acum, există diferite tipuri și stiluri de barbă sau păr facial pentru care un bărbat poate opta, pentru a fi în pas cu moda.

Deși nu orice tip de barbă sau păr facial se potrivește tuturor persoanelor și pot fi găsite atrăgătoare, totul depinde dacă un bărbat le poate purta corect sau nu.

Iată câteva dintre cele mai frecvente tipuri de barbă întâlnite și ce comunică acestea despre un bărbat:

1. Barba completă

Se spune că acest aspect este pentru un „bărbat mai în vârstă”. Inițial, el a fost adoptat de către bărbații cu vârsta mai înaintată, dar în prezent, chiar și tinerii optează pentru asta.

Barba completă oferă un aspect serios și este adesea asociată cu un look științific și inteligent. Barba completă poate fi asociată cu figuri religioase istorice puternice, precum Iisus sau Moise.

2. Barba în formă de cerc

Acest look este cunoscut adesea sub numele de „barba standard”. Aceasta este o combinație între barba rotunjită și o mustață.

Arată grozav pe bărbații care au un chip rotund sau oval. Cu toate acestea, pentru a menține aspectul, domnii ar trebui să aibă o anumită răbdare și să evite rasul.

Această barbă îi face să arate foarte bine și inteligenți.

3. Ciocul

Acesta a început să fie trendy pe la mijlocul anilor 90 și a rămas în vogă încă de atunci. Unii bărbați preferă să-și păstreze acest aspect, dar există mai multe stiluri de barbă la modă pentru care pot opta și astfel, pot da impresia că nu sunt blocați în trecut sau că le lipsește simțul umorului.

Totuși, este un look cu siguranță impresionat.

4. Barba Goatee extinsă

Acest stil este cunoscut și sub denumirile de „tailback” sau „hollywoodian”. Barba Goatee extinsă a început să apară de curând, după „lansarea” stilului Goatee, și este o combinație între cioc și Goatee.

Pentru a obține acest aspect, trebuie să-ți razi părul de pe părțile laterale și să lași să crească doar câteva firicele de dimensiuni medii. Un Goatee extins ar arăta grozav la bărbații care au o față ovală sau pătrată.

5. Barba Garibaldi

Acest aspect este pentru bărbatul care dorește să încerce ceva neîngrijit. Pentru a obține acest stil, trebuie să-ți tai barba doar foarte rar.

Cu toate acestea, ai nevoie de o mulțime de răbdare pentru a obține acest aspect, deoarece trebuie să-ți lași părul facial să crească timp de aproximativ 4-5 luni.

Însă trebuie să îți tai barba din zona inferioară, pentru a o face să pară mai rotundă. Acest stil te va face să arăți inteligent, sexy și îți va oferi un aspect „dur”.

6. Mustața imperială

Mustața imperială a fost în vogă din cele mai vechi timpuri, încă de pe vremea când împărații mențineau acest aspect. Acest tip de mustață ar evidenția fața și te-ar face să pari foarte regal.

Pentru a obține aspectul, trebuie să eviți bărbierirea timp de câteva săptămâni, până când vei avea o mustață suficient de lungă pentru a fi în formă.

Această mustață arată grozav pe un bărbat care are o față dreptunghiulară sau alungită.